عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

قالیباف: روش اجرای فیلترینگ در کشور غلط است | موضوع حجاب نیاز به درایت و توجه دارد + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۳۳۰۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
قالیباف: روش اجرای فیلترینگ در کشور غلط است | موضوع حجاب نیاز به درایت و توجه دارد + فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حکمرانی در فضای مجازی یک موضوع واقعی است که در همه دنیا و کشور‌ها این موضوع وجود دارد. بنده با فیلترینگی که در حال انجام است، مخالفم و روش آن غلط است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف صبح امروز (۱۲ آذر ۱۴۰۳) در نشست مشترک علنی و غیررسمی قوه قضائیه با مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر لزوم اصلاح حکمرانی در موضوعات مختلف و رفع اشکالات گفت: در جلسه معارفه آقای محسنی اژه‌ای این نکته را مطرح کردم که قوای سه گانه مکلف به همدلی و همکاری برای هم‌افزایی و ارزش افزوده برای ذی نفع نهایی یعنی مردم هستند.

وی افزود: در طول سه سال گذشته هماهنگی بین قوه قضاییه و مجلس در اوج همکاری‌های خود بوده است البته کار‌های به زمین مانده‌ای هست که باید به آن پرداخت.نقش قوه قضائیه در اجرای عدالت و حضور مستمر، دقیق و قاطعانه بسیار موثر است و حمایت و پشتیبانی از قوه قضائیه در بودجه را همیشه برای خودمان یک وظیفه دانستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه، تحقیق و تفحص‌ها و پرونده‌های ارجاعی مجلس به قوه قضائیه رسیدگی خاص شود تا به نقطه نهایی برسد، ادامه داد: در موضوعات اقتصادی امنیت سرمایه بسیار حائز اهمیت است، ما شجاعت را از مدیران گرفته ایم در عین اینکه باید با مجرم و متخلف محکم برخورد کنیم از آن طرف هم باید مدیرانی که امین و قوی هستند چتر حمایتی برای آنها داشته باشیم تا بتوانند کارشان را انجام بدهند. از کار نکرده کسی سوال نمی کند ولی برای هر کار انجام داده همه باید جواب بدهند.

قالیباف با بیان اینکه، در جلسات اخیر سران قوا بنا شد به حوزه امنیت در سرمایه‌گذاری توجه ویژه داشته باشیم، گفت:  قانون حمایت از افشاگران فساد جای خود را آن طور که باید باز نکرده است لذا مجلس و قوه قضائیه باید این کار مردمی را دنبال کنند. گاهی اوقات مبارزه با فساد را سیاسی کرده و برای آن پروژه تعریف می‌کنند و کشور دچار مشکل می‌شود.

وی ضمن اعلام مخالفت خود با نحوه اجرای فیلترینگ در کشور، گفت: حکمرانی در فضای مجازی یک موضوع واقعی است که در همه دنیا و در همه کشور‌ها و در همه جا این موضوع وجود دارد که باید اتفاق بیفتد. با فیلترینگی که الان دارد انجام می‌شود مخالفم و روش غلطی است. آن چیزی که واجب است حکمرانی در فضای مجازی است که هم امنیت روانی جامعه را گرفته هم کسب و کار اقتصادی ما را به هم زده و هم تربیت و اخلاق خانواده را دچار اشکال کرده و هم دیدیم که دشمن مثل سال ۱۴۰۱ از همین جا سوءاستفاده امنیتی می‌کند. بسیار مهم است که قوه قضاییه و مجلس و دولت همه باید به این موضوع توجه کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: روزانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون لیتر فرآورده از کشور قاچاق می‌شود؛ اینها بیت‌المال است باید تعیین تکلیف کنیم.

قالیباف در ادامه در خصوص موضوع حجاب، عنوان کرد: بدون شک حجاب یک موضوع شرعی و یک قانونی است؛ باید به آن توجه کنیم. آنهایی که از این موضوع می‌خواهند دوقطبی‌سازی‌های کاذب صورت بدهند نه خیر سیاسی کشور را می‌خواهند نه خیر دینی، آنها به دنبال سوءاستفاده هستند. حجاب هم شرعی است و هم قانونی که احتیاج به درایت و خلاقیت و توجه دارد و یک موضوع اجتماعی، فرهنگی و هویتی است. هرگز اجازه ندهیم بر این بستر‌ها دشمن بخواهد اختلاف ایجاد کند.

وی همچنین به موضوع اتباع بیگانه در کشور، اشاره کرد و گفت: موضوع اتباع بیگانه است موضوع مهمی است که باید به آن توجه کنیم قوه قضائیه و مجلس در این مساله نقش دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->